WSR IT hjälper dig att välja rätt företags abbonnemang. Då bredbandstekniken har utvecklats till en djungel av olika hastigheter och varianter av uppkoppling kan det vara svårt att välja. Behöver du får en ipadress så att du kan göra säkra uppkopplingar till ditt företag, den hyrda servern eller till administrationsverktyg som är nödvändiga för dina behov? Själklart hjälper WSR IT med installation av utrustningen inte bara på ditt arbete utan även i hemmet.

WSR IT kan hjälpa dig när det är dags för en nyinvestering eller en större uppgradering så att ditt företags nya behov tillgodoses efter bästa förmåga. WSR IT kan även skräddarsy datorer och utrustning efter dina krav och behov.

WSR IT har ett förmånligt serviceavtal som anpassas til din storlek av företaget och eller dina behov. Detta för att du som kund inte ska få dryga kostnader för service och support. I serviceavtalet ingår telefonsupport på kontorstid samt att olika typer av service hos dig som kund eller fjärrkontrollerat från WSR:s kontor. Givetvis efter hur kunden vill ha det.

WSR IT kan erbjuda dig webbhotell så att du kan lagra ditt företags hemsida. Du har möjlighet att använda PHP vilket gör dina hemsidor dynamiska och lätthanterliga. Med hjälp av MySQL kan du lagra databasinformation som du kan länka till din hemsida. WSR IT lagrar din domän så att du får en snygg profil mot internet. Vi kan också hjälpa dig med administrationen när du ansöker om en domän. Mail är idag nödvändigt och självklart kan du få det av oss.

WSR IT hjälper dig med den fysiska kommunikationen för din datorutrustning. Vi gör nyinstallationer och uppdaterar det befintliga nätverket. WSR IT kan hjälpa ditt företag med uppdateringar av hårdvara och rekomendera dig till ett lämpligt val utifrån ditt företags behov.

Login Form