WSR IT AB

WSR IT är ett bolag med bred kunskap inom datororienterade verksamhetsområden, vilket innefattar installation och drift av nätverk, servrar, datorer och hemsidor. Vi ger dig gärna offert på jobbet från inköp av av hårdvara anpassad för er verksamhet till installation och drift av mjukvara och serverhotell.

Genom vår erfarenhet och kunskap kan vi anpassa vårt arbete för att passa era behov. Det innebär att vi ser över er nuvarande dator- och serverpark, uppdaterar vid behov samt ser över mjukvarukonfigurationer – allt för att se till att er verksamhet löper så smidigt som möjligt. Vår ambition och målsättning är att ni som företag ska kunna lita på att IT-miljön fungerar som den ska. Internet, mailtjänster och nätverk är således något som ni inte ska behöva oroa er för, och framför allt inte drabbas av kostsamma och irriterande avbrott.

Som relativt liten i vår bransch erbjuder vi högre grad av personlig service, ansvar och flexibilitet. Vi hjälper er att sätta upp en nätverksstruktur där skrivare, fax och internet delas av hela kontoret och skyddas av brandvägg, antivirusskydd och spamskydd. Har ni ingen fungerade nätverksmiljlö kan vi dra kablar, installera servrar och dylikt; det vill säga skapa en miljö från grunden. Har ni ett befintligt nätverk som fungerar dåligt ser vi till att uppdatera med de senaste programvarorna och konfigurera enligt era önskemål.

Det kan idag vara svårt att motivera en hel- eller deltidstjänst inom detta område. Trots att en fungerande IT-miljö är något som förutsätts av dagens företag, finns det inget behov av ständigt underhåll. En bra, stabil installation med hård- och mjukvara anpassade efter er verksamhet säkerställer funktionalitet och säkerhet för en lång tid framöver. Skulle det sedan behövas finns vi bara ett telefonsamtal bort och kan åtgärda eventuella problem, underhåll och uppdateringar.

Vi säljer kablage, datorer, servrar och mjukvara till fördelaktiga priser. Det gör oss till en helhetslösning för ert digitala liv. Med priser, service och flexibilitet är vi en smidig partner för er IT-miljö.

Kontakta oss redan idag med eventuella frågor, offertförfrågningar och funderingar.

 

Login Form